Svenske Magnus Eriksson og finske Teemu Pukki var de helt store spillere. Men det var ikke nok til at slå Esbjerg, der snød Brøndby i de døende minutter.

Det var godt langt hen ad vejen for Brøndby - men alligevel sluttede det skuffende.

I en kamp, de blå-gule egentlig havde fint styr på, lykkedes det dem at sætte sejren over styr, da Esbjerg kort før tid sikrede sig uafgjort 1-1.

Brøndby blev især båret af en velspillende Martin Eriksson og en farlig Teemu Pukki. Den offensive midtbanemand og angriberen stod også bag Brøndbys scoring, da svenskeren med en listig stikning fandt finnen, der uden problemer scorede bag Martin Dubravka i det vestjyske mål. Der var her spillet en lille time.

Men det var ikke nok til en sejr, selv om det længe så sådan ud. Fem minutter før tid dukkede indskiftede Mick van Buren op af ingenting, og så blev det til en pointdeling i stedet for den lurende Brøndby-sejr.

Mange chancer blev det ikke til i kampen, og de der var, tog de to målmænd sig godt af. Nicki Bille var farligste mand hos Esbjerg, mens det hos Brøndby var målscoreren, Esbjerg-forsvaret havde mest grund til at holde øje med.

Med pointdelingen misser Brøndby muligheden for at rykke frem i midten af Superliga-bussen, mens Esbjerg har sat sig til række på en af de bageste rækker. Der er dog efterhånden et stykke til nedrykning for vestjyderne.