KØB PLUS!

Én dansker på Rundens Hold

Det totalt-nørdede fodbold-site Goal.com, der giver karakterer på tusindvis af kampe i Europa, har fundet plads til en enkelt dansker blandt de 11, der udgør deres hold for første hele spillerunde ved EM

Se hele holdet her.

Og det er hverken mirakelmageren Stephan Andersen eller målscorer Michael Krohn-Dehli, der har fået den ære at blive fremhævet særligt for sine præstationer i EM’s første spillerunde.

Næ, det er såmænd Simon Kjær, der til trods for at være gået ind til slutrunden med masser af hård kritik i ryggen, har fået sig en plads på holdet. Brugerne på Goal.com belønner Kjærs indsats mod Holland med et 4-tal på en skala, hvor topkarakteren er 5. Og Goal.com giver ham følgende ord med på vejen som forklaring på deres udtagelse af ham til Rundens Hold:

- Danmark chokerede hele kontinentet med en 1-0-sejr over Holland i gruppe B, og Simon Kjær en relativt svag klubsæson bag sig ved at lukke hollænderne ned med en superb præstation. Han voksede i sin attitude, som kampen skred frem, og da hollænderne forsøgt sig med et sidste attentat, kunne de ikke finde vej forbi den 23-årige midterforsvarer.

Simon Kjær, der i BT og her på sporten.dk fik et 10-tal for sin præstation, er blandt andet på Rundens Hold sammen med Modric, Iniesta, Dzagoev og Shevchenko.

Se hele holdet her.

Læs også: