KØB PLUS!

EM-helt indlagt på psykiatrisk hospital

EM-målscoreren Lars Elstrup har efter en periode med dårlige tanker ladet sig indlægge

Lars Elstrup blev landskendt i 1992, da han bragte hele nationen i ekstase med sin vigtige og afgørende scoring mod Frankrig ved europamesterskaberne i Sverige.

Sidenhen var det dog Elstrups noget alternative livsstil, der skabte opmærksomhed herhjemme. Den tidligere angribers personlige problemer og hang til depressive tanker blev også velkendt.

SE BILLEDERNE: EM-HELTENS HÅRDE LIV

Efter mange års kamp med dette, kom Lars Elstrup så ovenpå igen, men han har altid talt åbent og ærligt om sin kamp. Det har han så gjort igen her i weekenden, for der røg Elstrup desværre tilbage i den tidligere mentale tilstand.

- Har i går lørdag den 15. november kl. 02.00 ladet mig indlægge på Psykiatrisk Afdeling, Risskov, Århus, afdeling Q, skriver Lars Elstrup således på sin Facebook-profil søndag.

Og selvom Lars Elstrup skriver november i sin statusopdatering, må man formode, at han mener december. I opdateringen, som møder mange opmuntrende og positive kommentarer, fortæller Lars Elstrup videre om, hvad det er for nogle problemer, han går og slås med:

- Dette efter endnu en tur nedad over nogle måneder, tiltagende især de sidste 4 uger og som kulminerende lørdag aften.

- Jeg har i går og i dag haft samtaler og snakket med diverse vagthavende sygeplejersker, læger og en overlæge og skal i morgen mandag snakke med en psykiater, om hvad der videre skal ske, diagnosticering, eventuel behandlingslængde og behandlingens karakter, skriver Lars Elstrup, inden han slutter af med en kommentar, der vidner om, at han stadig har humøret i behold.

- 'Så bilen er/skal til eftersyn hos mekanikeren og han mener, klart nok, at han er den bedste til jobbet og hans totaleftersyn er det bedste tilbud på markedet'.

Sporten.dk har efterfølgende været i kontakt med Lars Elstrup, der for nuværende ikke har yderligere at bidrage med end det, han allerede har skrevet på Facebook.

Læs også: