KØB PLUS!

Elkjær: Real favoritter mod United

Preben Elkjær glæder sig over en række storkampe i Champions Leagues ottendedelsfinaler, hvor han spår Manchester United til at blive sorteper.

Real Madrid-Manchester United og Milan-Barcelona.

Torsdagens lodtrækning til forårets Champions League-ottendedelsfinaler bød på flere storkampe. Især førstnævnte springer i øjnene, vurderer TV3s Champions League-ekspert Preben Elkjær.

- Real Madrid-Manchester United er en hård lodtrækning. Det er to af favoritterne, der møder hinanden tidligt. Den er virkelig åben, siger Preben Elkjær til sporten.dk.

- På papiret er der jo stort set ingen hold, der slår Real Madrid, og jeg synes ikke, Manchester United har holdet til at vinde Champions League. Real Madrid har så mange verdensklassespillere at vælge imellem. Det har Manchester United ikke. Derfor mener jeg, Real Madrid er svage favoritter. Men omvendt, Manchester United skal man jo aldrig afskrive, analyserer Elkjær.

Udover lodtrækningens absolutte kongekamp, hvor Cristiano Ronaldo skal møde sin tidligere holdkammerater, retter Preben Elkjær også fokus mod kampen mellem to af turneringens største overraskelser.

- Shakhtar mod Dortmund er rigtig interessant. Vi kender jo Shakhtar godt efter kampene mod FC Nordsjælland, og der er snakket meget om det dårlige efter den sidste kamp. Men de har virkelig spillet noget godt fodbolden. Tvivlen ligger i forsvaret, for frem ad banen er der ikke mange hold i Champions League, der er bedre end dem.

- Men Dortmund er omvendt dem, der nok har begejstret os mest i Champions League-studiet. Sidste år fik de ikke rigtig noget ud af det i Champions League, men nu har de virkelig fået styr på det. De spiller noget helt forrygende offensivt fodbold, siger Preben Elkjær, der desuden ser FC Barcelona som store favoritter til at gå videre mod Milan.

- Der er i det hele taget mange skarpe kampe. Paris SG mod Valencia er også meget spændende. Der får vi et billede på, om Zlatans drømme om Champions League-trofæet kan blive opfyldt.