KØB PLUS!

Elkjær og Jacobs: Ingen favoritter ved Award

Hverken Preben Elkjær eller Ariël Jacobs har nogle favoritter ved Dansk Fodbold Award mandag aften.

De første gæster ved Dansk Fodbold Award er ankommet, og blandt de kendte er den tidligere fodboldstjerne Preben Elkjær samt den nuværende FCK-træner Ariël Jacobs.

- Jeg har ikke noget bud på Årets Spiller. Der er ikke rigtigt nogen, der har skilt sig ud, siger Preben Elkjær.

De nominerede i kategorien Årets Spiller er Daniel Agger (Liverpool), Nicklas Bendtner (Sunderland/Arsenal/Juventus), William Kvist (VfB Stuttgart) og Niki Zimling (Club Brugge).

Heller ikke FCK-træner Ariël Jacobs har noget godt bud på, hvem der vinder den mest prestigefyldte titel.

- Jeg har ingen favoritter, men nu kender jeg lidt til William Kvist, fordi FCK mødte Stuttgart for nylig. Han er skiftet til en større liga, og det har gavnet hans udvikling, siger Ariël Jacobs, der er gæst ved Dansk Fodbold Award for første gang.

- Jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg skal forvente. Jeg har heller ikke talt med nogen i FCK om det. Men normalt mødes vi i meget stressede situationer, og dette her kan så være en god mulighed for at mødes ved lidt roligere forhold, siger FCK-træneren.

- Normalt er fodbold jo en holdsport, men i dag er det den individuelle spiller, der skal hyldes, tilføjede Ariêl Jacobs.

Preben Elkjær har været med ved Dansk Fodbold Award flere gange. Han været i vælten på det seneste på grund af biografien om ham.

- Jeg har fået skrevet en del autografer. Det har været meget spændende med den bog, siger Preben Elkjær.