FC København sparkede Club Brugge hjem til Belgien med et 0-4-nederlag. Og med på flyet med de nedtrykte Brugge-spillere sad også en gammel københavnsk ven.

Claudemir var med til at få den store røvfuld, og det var midtbanespilleren noget overrasket over efterfølgende.

»Vi ved, at FCK er stærke. Jeg har selv spillet her, og jeg ved, at de er stærke på hjemmebane. Fansene hjælper klubben meget på vej,« sagde Claudemir efter kampen og satte ord på det at være tilbage.

»Det var specielt at spille mod mit gamle hold. Jeg havde ikke forventet, at vi skulle tabe 0-4. Jeg synes, at vi forsøgte at vinde kampen. Men vi så, at FCK er et meget stærkt hold. De spiller meget kompakt, og alle kæmper for første- og andenboldene. Fansene hjælper dem, og det mærkede vi også.«

FC København gik til pause med 0-0, men da Stefano Denswil lavede selvmål omkring 10 minutter inde i anden halvleg, tog københavnerne fuld kontrol over kampen med et kvarter fyldt med power, tre mål og et brændt straffespark.

»Jeg synes, at vi var uheldige med det første mål. Den seneste uge har vi talt meget om dødbolde og hjørnespark. Vi lod to mål gå ind efter hjørnespark, og så er det lidt svært. Det var uheldigt for Stefano (Denswil, red.) ved selvmålet. Det er en svær bold at sparke væk derfra,« sagde Claudemir.