KØB PLUS!

Eks-BIF-back vil hjem fra Polen

Jan Frederiksen er snart færdig i Wisla Kraków, så nu jagter han en ny arbejdsgiver

Den danske venstreback Jan Frederiksen er på vej ud af den polske klub Wisla Kraków. Danskeren kom til klubben i sommer på en et-årig kontrakt, men parterne er blevet enige om at gå hver til sit. Dog har man ikke forhandlet en kontrakt-opsigelse på plads endnu, men det arbejdes der hårdt på.

- Vi finder en løsning, så Jan kan blive fri. Derefter skal vi finde et job til ham, og det arbejder vi hårdt på, fortæller Jan Frederiksens agent Mikkel Nissen til tipsbladet.dk.

Der er endnu ikke dialog med øvrige klubber, for først skal Jan Frederiksen være helt fri af Wisla Kraków.

- Folk kommer ikke ud af busken, før det er endeligt på plads. Vi må se, hvad der kommer til at ske, når det er på plads. Det er anden situation, når han er fri, det er der ingen tvivl om, siger Mikkel Nissen.

Jan Frederiksen skal altså på klub-jagt inden længe, og selvom han er åben for en retur til dansk fodbold, er det ikke givet, at han havner dér.

- Ikke nødvendigvis. Han er også frisk på de øvrige skandinaviske lande og andre steder. Jan er åben for det rigtige tilbud, hvis klubben også er den rigtige. Han har ikke nogen restriktioner på den måde, siger Mikkel Nissen, som regner med at få Jan Frederiksen fri af Wisla Kraków i løbet af denne uge.

- Vi har travlt, for det gælder om at komme i gang. I og med han ikke er fri endnu, skal han blive det først, og så skal vi arbejde hårdt på at finde det rigtige.

Hvis Jan Frederiksen bliver fritstillet i løbet af det åbne transfervindue, er han ikke bundet af januar-vinduets deadline for at finde en ny klub. Som klubløs spiller kan han således også havne i en ny klub efter transfervinduets lukning.

tipsbladet.dk

Læs også: