Der var genoprejsning til Southampton, der mod Norwich søndag gjorde dét, de havde haft så svært ved mod FC Midtjylland: score mål.

Southampton-spillerne måtte torsdag rejse slukørede hjem fra MCH Arena, hvor FC Midtjylland havde sendt dem ud med en 1-0 sejr. En stor bét for de engelske forhåndsfavoritter, der dermed glippede muligheden for at komme Europas næstfineste turnering, Europa League.

Søndag var der dog kommet andre boller på suppen, da Premier League-konkurrenterne Norwich blev sendt hjem med et 0-3-nederlag. Kraftigt hjulpet af udeholdets Steven Whittaker, der i løbet af få minutter i første halvleg skrabede to gule kort til sig.

Første mål stod briternes targetman Graziano Pellé, da han kort før pausefløjtet kom først på et indlæg og sendte bolden i kassen bag Norwich-keeper John Ruddy, der var chanceløs i situationen.

Målet kom efter et indlæg fra Sadio Mané, der ikke var med i opgøret mod FC Midtjylland i Herning, og som har været rygtet til Manchester United. Southampton-ledelsen vil dog ikke af med den 23-årige senegaleser, og det er såmænd meget forståeligt.

Tyve minutter inde i anden halvleg lagde Mané nemlig igen op til en scoring, denne gang ved serbiske Dusan Tadic, der bankede læderet op i hjørnet.

Og bare tre minutter senere gjorde Tadic det så til slutresultatet 3-0, da holdkammeraten Pellés hovedstød kun blev pareret af John Ruddy i Norwich målet, og Tadic var først til at springe over returbolden.

En sikker sejr - og måske kan klubbens hollandske manager, Ronald Koeman, nu endelig få et lille smil på læben efter det pinlige nederlag til FC Midtjylland.