Det skulle have været en gave til FC Midtjylland. Verdens dyreste teenager, Anthony Martial, tog sig til baglåret, og for anden gang på en uge havde Manchester United mistet deres bedste spiller i opvarmningen til en FCM-kamp. Men Marcus Rashford, der end ikke stod blandt de 31 navne, der er printet på bagsiden af kampprogrammet, skulle vise sig at blive midtjydernes bøddel i 1-5-nederlaget.

Uden for Old Trafford var der forstads-byfest-tendenser som før enhver anden vigtig kamp for halvdelen af byens helte. Blinkende lygter alle vegne. Også hos Porky Pig. Men der er ikke meget lys forude for Louis van Gaal. Manageren har brugt to en halv milliarder kroner på spillere, der i denne sæson ikke har været en promille af det værd.

Måske derfor tømte flere af de engelske journalister inden kampen deres spillekonti på en FCM-sejr. Måske fordi at flere af de dyre spillere slet ikke var med. Ramt af skader.

Men det kunne ikke ses på Old Trafford, hvor små 2.000 midtjyder stod for den mest konstante lydkulisse, og hjemmefansene kun larmede, når der var optakt til noget stort for deres helte. Det var der til gengæld også med jævne mellemrum.

Manchester United var det dominerende hold. Klart endda. Men hvis det her er Drømmenes Teater, skulle Louis van Gaal være vågnet op badet i sved efter 27 minutter. Pione Sisto lagde endnu flere millioner til sin salgspris, da den lille troldmand modtog bolden præcis på kanten af feltet, snurrede rundt om sig selv, gik forbi først Daley Blind, så Michael Carrick, inden han scorede føringsmålet.

Jublen var kort. Fem minutter senere lignede Memphis en spiller, der er alle sine pimpede biler værd. Kantspilleren trak igen-igen forbi André Rømer og lagde bolden fladt ind i FCM-feltet. Her stod lejesvenden Nikolay Bodurov, der havde glemt at åbne lugerne til øjnene i sin maske, og sparkede bolden i eget net.

Pione Sisto fortsætter hvor han slap på MCH Arena, da han på smukkeste vis bringer FC Midtjylland foran mod Manchester United på Old Trafford.

Ti minutter senere fik Manchester United chancen for et føringsmål, da Juan Mata gjorde sig klar til at sparke straffe. André Rømer havde fået en tunnel af Memphis, inden han sparkede Herrera ned.

Men Mikkel Andersen forlængede midtjydernes liv med en fornem redning.

Stormløbet fortsatte bare efter pausen. Unge Marcus Rashford sendte Manchester United på sejrskurs. Og han sendte også værterne på avancement-kurs. For ti minutter senere strøg han frem til en ny løs bold i feltet og scorede til 3-1.

Værre blev det, da Ander Herrera scorede på Manchester Uniteds andet straffespark til 4-1, André Rømer blev udvist og Memphis lukkede kampen til 5-1.