Fulham vendte 0-2 til 3-2 mod Arsenal, som i sidste ende fik 3-3 - og brændte straffespark i overtiden.

Hjemme på Emirates skulle Arsenal i dag forsøge at komme tilbage på vindersporet, efter at londonerne i sidste uge tabte til Manchester United. I dag var det et rent London-opgør, Arsene Wengers hold skulle ud i, da Fulham var kommet på besøg.

Arsenal kom godt fra start, da Olivier Giroud gav sit hold noget at glæde sig over. Efter 11 minutter scorede han nemlig kampens første mål, da han kom først på et hjørnespark fra Theo Walcott. Franskmanden tordnede bolden i mål med en flot hovedstød, og med den scoring indledte han ret død periode i kampen.

Hjemmeholdet lod Fulham have bolden i store perioder af tiden, men Fulham manglede at bringe sig frem til chancer. Det formåede Arsenal at gøre, for på den anden chance, hjemmeholdet skabte i kampen, scorede de til 2-0. Mikel Arteta tog et klogt dybdeløb, og efter en fiks lille skudfinte lagde han bolden på tværs i feltet, hvor Lukas Podolski mødte bolden og sikkert scorede.

Med dette mål troede de fleste formentlig, at kampens var mere eller mindre afgjort, men så fik Fulham hjørnespark. Dimitar Berbatov fik enormt meget plads, da han søgte indlægget, og helt uhindret kunne han score sit fjerde ligamål og bragte dermed Fulham tilbage i kampen. Skidt forsvarsspil af Arsenal, og keeper Mannone kunne måske også have gjort mere i situationen. 2-1 og Fulham var pludselig med i kampen igen.

Og fem minutter før pausen kom de helt med. Indskiftede Alex Kacaniklic fik bragt sig selv i en god position i feltet, da Dimitar Berbatov blev spillet fri i dybden i højre side. Bulgarerens indlæg lå perfekt for den unge svensker, som flot headede den ned i hjørnet. Ud af ingenting var Fulham kommet på 2-2, hvilket også var stillingen ved pausen.

Dermed havde Arsenal sat en 2-0-føring over styr for anden gang på fire dage. Forleden skete det samme i Champions League mod Schalke, så der var nok at tænke på for Arsene Wenger inden anden halvleg.

Ondt blev kun værre for Arsenal i anden halvleg. Dimitar Berbatov scorede til 3-2 efter 67 minutter på et straffespark, og så begyndte Arsenal ellers at presse på. Allerede to minutter efter scorede Olivier Giroud sit andet mål i kampen og udlignede dermed Fulhams føring. 3-3 og kampen var igen helt lige.

Trods et Arsenal-pres til sidst formåede de ikke at score det afgørende mål i frit spil. Til gengæld gav dommeren Arsenal en gylden mulighed for at tage sejren, da han i det tredje tillægsminut gav hjemmeholdet et straffespark. Mikel Arteta brændte dog forsøget, og dermed endte dramaet med pointdeling.