KØB PLUS!

Drama: Mancini og Balotelli i infight

Engelske The Guardian har billeder fra dagens træning i Manchester City, der viser en fysisk konfrontation mellem træneren og problembarnet

Klik videre i vinduet herover for at se flere billeder.

På sin hjemmeside har engelske The Guardian en historie, der gør det overordentligt svært for Roberto Mancini at fastholde, at forholdet mellem ham og Mario Balotelli er problemfrit og altid kærligt.

De to italienere er under torsdagens træning blevet fotograferet under en konfrontation, der sikkert vil føje til spekulationerne om, hvorvidt Balotelli er på vej væk fra Manchester City.

Et billede viser en tydeligt ophidset Roberto Mancini, der skælder Balotelli huden fuld, mens han har fat i kraven på ham. Et andet billede viser City-angriberen, mens han bliver ført væk fra sin rasende manager.

Kilder fortæller, at hele optrinnet skulle være blevet startet som følge af en svinsk tackling fra Balotellis side mod holdkammeraten Scott Sinclair under en træningsøvelse.

Det er ellers ikke mange dage siden, at Mancini i Gazzetta dello Sport talte varmt om sit forhold til Balotelli:

- Vores forhold er altid godt, også selvom han en dag gør noget andet (skifter klub, red.). Jeg elsker ham, for vi har boet sammen i mange år. Jeg har set ham vokse. Men vores professionelle forhold er en anden sag, og jeg har fortalt Mario, hvad jeg kræver af ham, sagde Mancini.

SE BILLEDERNE: Flot, Mario - men ti stille!

Læs også: