Der var masser af dramatik, da Real Madrid lørdag spillede 2-2 mod Osasuna i La Liga. Med pointtabet mistede Ronaldos tropper endnu et vigtigt skridt i den spanske topstrid.

Real fik en skidt start på kampen og måtte gå slukøret til pause med 1-2 lystavlen og en mand i undertal. Kort før pausen fik Sergio Ramos ordre om at gå tidligt i bad efter have modtaget sin andet gule kort. Det var hjemmeholdets Riera, der var manden bag begge Osasunas mål, mens Isco scorede for Real.

I anden halvleg fik favoritterne dog hevet et enkelt point med hjem til den spanske hovedstad. Portugisiske Pepe udlignede med ti minutter igen på et hovedstød, kun minuttet efter Osasuna også var blevet reduceret til ti mand. Chilenske Francisco Silva fik med to advarsler vist samme røde kort, som Ramos så før pausen.

Med det uafgjorte resultat er Real Madrid tre point efter både Atletico Madrid og Barcelona, der ligger side om side i toppen. Begge mandskaber kan dog øge forspringet, når de spiller senere i weekenden.