Borussia Dortmund indtager førstepladsen i Bundesligaen efter sejr på 3-1 hjemme over Hertha BSC Berlin.

Inden denne weekend førte Borussia Dortmund Bundesligaen, og det gør klubben også efter denne tredje runde, for søndag vandt de gulblusede med 3-1 hjemme over Hertha BSC Berlin.

Forsvarsspilleren Mats Hummels åbnede scoringen for Borussia Dortmund efter en lille halv time, hvor han steg til vejrs på oplæg fra den tidligere Manchester United-spiller, Shinji Kagawa, og headede bolden forbi udeholdets målmand, Thomas Kraft.

Seks minutter efter pausen blev det 2-0, da Shinji Kagawa fandt Matthias Ginter, der viste stort overblik ved at spille bolden til Pierre-Emerick Aubameyang, der bare skulle trille bolden over stregen.

Et lille kvarter før tid måtte Borussia Dortmund imidlertid for første gang i denne sæson hente bolden ud af eget net, da indskiftede Salomon Kalou scorede.

Det var Alexander Baumjohann, der stod for skudforsøget, som Borussia Dortmunds målmand, Roman Bürki, kun kunne parere, hvorefter den tidligere Chelsea-spiller Kalou prikkede bolden ind.

Men til allersidst sørgede den tidligere Hertha Berlin-spiller, colombianeren Adrian Ramos, for tomålssejr til Borussia Dortmund efter fint oplæg med hælen af armenieren Henrikh Mkhitaryan.

Dermed har Borussia Dortmund maksimumpoint ni for de første tre kampe i årets Bundesliga. Det samme har Bayern München, men de regerende mestres målforskel er et mål dårligere end Borussia Dortmunds.