Borussia Dortmund er ny førsteudfordrer til suveræne Bayern München.

Bayern München løber med det tyske mesterskab i denne sæson. Det ligner et umiskendeligt faktum. Sydtyskerne fører Bundesligaen med 12 point, så efterhånden er det mest interessante spørgsmål i topstriden, hvem der bliver 'the best of the rest'.

Lige præcis den titel var på spil, da Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund søndag aften mødtes i en direkte duel om Bundesligaens andenplads. En duel, de forsvarende mestre fra Dortmund - på trods af udebane - vandt med 3-2.

Mestrene kom hurtigt foran med 2-0 på mål af Marco Reus og Jakub Blaszczykowski. Faktisk var der bare spillet ni minutter,da den polske kantspiller tvang Leverkusen-keeper Bernd Leno til at hente bolden ud af rusen for anden gang.

Men Leverkusen kom tilbage i kampen. På bare fire minutter i 2. halvleg fik Stefan Reinartz udlignet, men glæden varede ikke længe på BayArena. Allerede minuttet efter 2-2-scoringen var Leverkusen igen bagud. Denne gang var Dortmund-angriberen Robert Lewandowski den store bøddel.

Med sejren overtager Borussia Dortmund Bundesligaens andenplads. Ruhr-klubben har nu to point til til dagens tabere.

I søndagens anden kamp vandt FC Nürnberg hjemme 2-1 over Borussia Mönchengladbach.