Der er de kampe, som bare skal vindes, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at vinde Bundesligaen foran Bayern München. Og det var netop, hvad Borussia Dortmund gjorde i fredagens kamp på udebane mod Augsburg, selvom det blev lidt mere spændende, end de lige havde ønsket.

Borussia Dortmund kom ud til kampen som lyn og torden, og allerede efter et kvarters spil stod der 2-0 til udeholdet. Først gjorde den ombejlede offensivspiller Marco Reus det til 1-0 efter elegant samspil med Kevin Großkreutz. Og bare tre minutter senere udbyggede Sokratis Papastathopoulos føringen, da han headede Reus' hjørnespark i kassen.

I 79. minut var Dortmunds nye angriber Adrian Ramos først over en returbold og kunne let sparke bolden ind til stillingen 3-0. Og så skulle man ellers tro, at kampen var lukket.

Men Augsburg ville det anderledes, og bare 10 minutter senere stod der 2-3 på måltaven. Først reducerede Raul Bobadilla for hjemmeholdet, og siden gjorde Tim Matavz afslutningen endnu mere spændende. Dortmund holdt dog stand, og vandt derfor kampen trods den sene forskrækkelse.