To danske landsholdsspillere udgjorde forskellen, da Ajax søndag eftermiddag besejrede Ado Den Haag med 3-0 i den hollandske Æresdivision.

Ajax-angriberen Kasper Dolberg viste fint overblik, da han efter 11 minutter sendte sin marokkanske holdkammerat Hakim Ziyech af sted til 1-0-scoring.

Derefter hamrede Lasse Schöne 2-0-målet ind på en ren perle. Midtbanespilleren skruede bolden i mål på et direkte frispark.

Dolberg sluttede den danske fodboldopvisning af med scoringen til 3-0, da han efter 76 minutter fra tæt hold fik sat bolden ind efter et hjørnespark.

Med sejren har Ajax 46 point efter 20 kampe på andenpladsen. Feyenoord, som senere søndag vandt 4-0 over NEC Nijmegen, fører ligaen med 51 point efter 20 kampe.

I en af søndagens øvrige hollandske ligakampe blev forsvarsspilleren Joachim Andersen noteret for en assist for Twente, som vandt 2-1 ude over Zwolle.

Joachim Andersen havde næstsidste fod på bolden, da Twentes Dylan Seys scorede til 1-0 efter ni minutter.

Hjemmeholdets Queensy Menig fik udlignet til 1-1 efter en halv time, og Zwolle lignede et hold i teten, da Twente fik udvist Bersant Celina efter 50 minutter.

Trods en mand i undertal lykkedes det alligevel Twente at vinde kampen på et mål af Oussama Assaidi blot fem minutter efter udvisningen.

Den tidligere Randers-angriber Nicolai Brock-Madsen spillede hele kampen for Zwolle, men kom ikke på tavlen.