Nicolai Jørgensen tog et stort skridt nærmere topscorertitel og mesterskab, da Feyenoord sejrede mod Vitesse.

LLandsholdsangriberen Nicolai Jørgensen havde en stor eftermiddag i Arnhem søndag, hvor han om nogen var manden, der sparkede Feyenoord tæt på det hollandske mesterskab.

Den 26-årige dansker stod for begge scoringer, da Feyenoord på udebane slog Vitesse med 2-0.

Med sejren rykker Feyenoord meget tættere på at snuppe mesterskabet, som vil være klubbens 15. i historien, men det første siden 1999.

Rotterdam-klubben har fire point mere end Ajax, som senere søndag med stor sandsynlighed smed mesterskabet med et 0-1-nederlag ude til PSV Eindhoven.

I det opgør var både Kasper Dolberg og Lasse Schöne med fra start hos Amsterdamklubben, men de kunne ikke ændre slagets gang, efter at Jürgen Locadia bragte PSV foran 1-0 efter 25 minutter.

Efter den kamp mangler holdene kun to kampe mere i ligaen, og Feyenoord har en markant bedre målscore end Ajax.

Allerede efter ti minutters spil af Feyenoords kamp var Nicolai Jørgensen på pletten, og inden uret rundede den halve time havde han fordoblet holdets føring. En fremragende indledning på kampen.

Det blev kampens eneste scoringer, og de tre point kunne smides i bagagen og fragtes hjem til Rotterdam.

De to scoringer betyder også, at Nicolai Jørgensen rykkede fra i toppen af topscorerlisten i Æresdivisionen.

Han er nu noteret for 21 ligatræffere i sæsonen. De næste på listen har scoret 18 mål.

Den tidligere Brøndby-målmand Michael Tørnes sad på bænken for Vitesse.