Landsholdsbacken Riza Durmisi var søndag tilbage i startopstillingen i Primera Division for Real Betis for første gang siden 15. oktober, hvor han spillede mod Real Madrid.

I ligacomebacket måtte Durmisi og Betis nøjes med 3-3 mod Celta Vigo med Daniel Wass og Pione Sisto på holdet. Celta Vigo udlignede fem minutter før tid.

Der var ingen tegn på rust hos Durmisi i søndagens kamp, hvor backen gjorde en stabil figur efter sin knæskade. Akkurat som i tirsdagens pokalkamp fik Durmisi 90 minutter på banen.

De to holds forsvarsspil lod en del tilbage at ønske. Således var de fleste mål resultatet af sjældent set sløsede markeringer.

Daniel Wass startede inde for gæsterne, og han var egentlig sat til at spille direkte over for Durmisi, men ofte søgte Wass ind i banen og væk fra sin landsmand.

Riza Durmisi var søndag tilbage i Real Betis' grønne og hvide trøje. (arkivfoto). Scanpix/Cristina Quicler

Wass gjorde sig positivt bemærket efter et kvarter, da han assisterede kampens første mål.

Daniel Wass fik bolden skråt tilbage i feltet, hvor danskeren hamrede til den.

Det var formentligt et skævt skud på mål, men holdkammeraten Iago Aspas løb ind i danskerens afslutning og dirigerede den i mål i stedet for til målspark.

Siden prøvede danskeren med flere afslutninger, men det var Betis, som kort før pausen udlignede ved Gonzalo Castro på et på straffespark, der virkede mere end tvivlsomt.

Antonio Sanabria gjorde til 2-1 til Betis kort inde i anden halvleg, men Iago Aspas kom hurtigt med et modsvar i den anden ende.

German Pezzella bragte på ny Betis foran efter 72 minutter, da han stod umarkeret efter et hjørnespark.

Lige så dårlig var Betis' egen opdækning, da Facundo Roncaglia udlignede i det 85. minut efter endnu et Daniel Wass-oplæg. På det tidspunkt var Pione Sisto kommet i spil for at fremtvinge en udligning.

Betis forbliver på 14.-pladsen, mens Celta Vigo rykker op på ottendepladsen, dog med muligheden for at blive passeret af andre hold senere søndag.