KØB PLUS!

Divisionsforeningen klar med FCN-hjælp

Hvis FC Nordsjælland ønsker at gøre en sag ud af skandalekampen mod Shakhtar Donetsk, så står Divisionsforeningen klar til at hjælpe de danske mestre.

- Hvis FCN vil lave en henvendelse til UEFA ud af det, så vil vi selvfølgelig assistere med det. Vi står klar til at hjælpe, ligesom vi jo i øvrigt altid gør det, hvis der er danske klubber, der har brug for hjælp, siger Claus Thomsen, der er direktør i Divisionsforeningen.

- Vi kender selvfølgelig nogle folk rundt omkring, og vi kan sætte os ned og kigge regelsættet igennem og se, hvad der kan gøres, hvis FCN vil foretage sig noget, siger Claus Thomsen.

Direktøren understreger, at Divisionsforeningen kun vil foretage sig noget i forhold til UEFA, hvis de bliver kontaktet af FC Nordsjælland. Derimod kan Divisionsforeningen på eget initiativ forsøge at tage sagen op i EPFL (de professionelle fodboldligaers sammenslutning, red.).

- Her kan vi tage sagen op og forsøge at få lavet nogle justeringer af reglerne, så man kan undgå den slags i fremtiden. Men lige nu ligger det ikke i kortene, at det er noget, vi vil gøre, siger Claus Thomsen.

Læs også: