KØB PLUS!

Derfor er Rommedahl på ligalandsholdet

Han er 34 år, har spillet 121 A-landskampe og er langt fra fordums styrke. Alligevel skal Dennis Rommedahl med en flok teenagere til USA. Morten Olsen forklarer hvorfor.

De fleste havde næppe ventet at se Dennis Rommedahls navn på den liste, Morten Olsen mandag præsenterede på et pressemøde i Brøndby. Listen indeholdt navnene på de 25 spillere, der i slutningen af januar spiller to ligalandsholdskampe i USA, og blandt 18-19-årige spillere som Randers' Nicolai Brock-Madsen og de to Lyngby-talenter Uffe Bech og Yussuf Poulsen stod det; Navnet på manden, der har haft et forfærdeligt efterår i Brøndby, men alligevel kan ende med at slå landsholdsrekorden.

Dennis Rommedahl skal med til USA, og det skal han, fordi han på trods af den fremskredne alder og de helbreds- og spillemæssige problemer på vestegnen fortsat er en del af Morten Olsens fremtidsplaner.

- Det er et tegn på, at jeg også satser på Rommedahl i 2013, og der er heller ikke grund til andet. Folk kammer over og glemmer de gode kampe. Dennis har ikke været fit - han har været skadet, siger Morten Olsen til sporten.dk om kantspillerens Brøndby-tid.

- Rommedahl skal være 100 procent fit, og det går vi ud fra, han er i 2013. Så er han stadig en vigtig spiller, for det danske landshold, for så mange har vi altså heller ikke at tage af, fortsætter landstræneren.    

Olsen vil dermed benytte ligalandsholdsturen til at få Dennis Rommedahl op i gear til de vigtige kampe,der venter på A-landsholdet i løbet af foråret. 

- Du kan ikke tage noget fra hans kvaliteter. Det er en mand, der har spillet 121 landskampe. Hvis man ikke kun kigger på det, han ikke kan, men i stedet kigger på det,han kan... Se bare på hans pasningsspil, bedyrer Morten Olsen.

Ligalandsholdet - med Dennis Rommedahl - spiller to kampe på turen til USA. Den 26. januar venter Canada, mens Mexico er modstanderen fem dage senere.
 

Læs også: