Lyngby og Silkeborg sluttede efteråret i Superligaen af med at spille 1-1 efter en underholdende kamp.

Oprykkerne fra Lyngby har haft en flot sæson i Superligaen og var inden årets sidste kamp på hjemmebane mod Silkeborg sikker på at ligge i top-seks hen over nytåret.

Lyngby slog tidligere på sæsonen Silkeborg med hele 4-0 på udebane, men havde før dagens kamp tabt de seneste tre kampe på eget græs, endda uden at få scoret.

Bror Blume fik dog scoret et forløsende mål til 1-1 i første halvleg, hvilket viste sig at være nok til det ene point.

Silkeborg, som ligeledes rykkede op i Superligaen i sommer, havde en svær start på sæsonen, men havde inden lørdagens kamp blot tabt en enkelt af de seneste syv kampe.

Med pointdelingen er det sikkert, at Peter Sørensens tropper overvintrer på enten 10.- eller 11.- pladsen med seks point op til Sønderjyske, som ligger nummer seks.

Lyngby åbnede kampen i højt tempo og var flere gange tæt på at komme til store chancer.

Det var dog Silkeborg, som kom i front med 1-0 efter en lille halv time, da Robert Skovs forsøg ramte Davit Skhirtladze og røg videre i mål.

Lyngbys Bror Blume fik udlignet før pausen, og i anden halvleg fortsatte det underholdende og chancefyldte spil.

Lyngby var langt hen ad vejen mest nærgående og kom tættest på ved Jeppe Kjær, men begge hold savnede skarphed i de afgørende situationer, og derfor endte kampen 1-1.