KØB PLUS!

- Der var offsiiiiiide!

Da Bayern München scorede til 1-0 i første halvleg, var der klart offside, mener Real Madrid-træner Jose Mourinho.

Bayern München slog Real Madrid 2-1 i tirsdagens Champions League-semifinale, da tyskerne scorede et offsidemål, og det ærgrer Real Madrid-træner Jose Mourinho, der dog ikke vil kritisere dommeren.

- Det var en god semifinale. I anden halvleg var det mere kamp end fodbold, men i første halvleg spillede vi flot fodbold. Jeg synes, kampen var tæt og følelsesladet og havde alt. Det andet mål var ikke fair, men sådan er fodbold, og der er intet at sige til det. Ved det første mål var der klart offside, men det er en af de fejl, der sker, uden at jeg kritiserer. Dommeren gør sit bedste, så ingen dårlige følelser omkring det, men det var en fejl, sagde Jose Mourinho til 3 + efter kampen.

Real Madrid måtte lide den tort, at Bayern scorede et mål til 2-1 i sidste minut, og det var ikke fair, mener Mourinho.

- Målet var ikke fortjent, det skulle have været en klar uafgjort. Men i fodbold får man mange gange ikke et fair resultat. Nogle gange taber man, selvom det er ufortjent, og nogle gange vinder man, selvom det er ufortjent. Så jeg accepterer resultatet.

Nu ser han frem til returopgøret i næste uge på Bernabeu i Madrid, og her er målet klart.
.
- Vi skal forsøge at vinde, som vi altid forsøger. Jeg tror, at holdet føler sig bedre tilpas på Bernabeu. Vi har en god statistik i alle turneringer, så lad os vente til kampen, og lad os nyde det følelsesmæssige ved kampen. Fordi anden kamp i en semifinale er altid følelsesladet, og jeg tror fansene ser frem til kampen på hjemmebanen, sagde han.

Læs også: