Thomas Delaney var svært tilfreds med sejren, men kunne knap nok fatte, at han havde lavet et drømmemål undervejs.

FCK tævede Club Brügge med 4-0 hjemme i Telia Parken, og Thomas Delaney stod for kampens klar smukkeste øjeblik. Læs i øvrigt BTs omfattende referat af kampen her.

Ved stillingen 1-0 i anden halvleg havde FC Københavns forsvarsspiller Ludwig Augustinsson netop brændt et straffespark, men så trådte Delaney til.

Anføreren smadrede et langskud af sted på sin førsteberøring, som landede helt oppe i det ene målhjørne.

Men det var måske ikke planen, at han skulle have sparket et langskud.

»Ståle (Solbakken, red.) svinede mig til sidste gang i pausen, da jeg sparkede udefra. Jeg ved ikke helt, om jeg troede på den,« sagde Delaney til TV3 Sport kort efter slutfløjt.

Stillingen ved halvleg var 0-0 på trods af et overtag på spillet til københavnerne, der havde en enkelt stor chance i de første 45 minutter.

Her trådte FCK-anføreren til med en opsang, og det kunne mærkes i anden halvleg. Eftertrykkeligt.

»Jeg fornemmede, at vi var nervøse i pausen. Vi skruede op, og det er meget overraskende lige nu. Vi styrer kampen i første halvleg, og det skal vi rose os selv for, men jeg sagde, at vi skulle give den mere,« sagde Delaney til TV3 Sport.

Også Ståle Solbakken var fuld af forundring over Delaneys drømmekasse.

»Jeg har trænet ham i seks år, og jeg har aldrig set ham lave det til træning,« sagde Solbakken til TV3 Sport.