Danske Tobias Mikkelsen fik de sidste 30 minutter for Greuther Fürth, da oprykkerklubben løb ind i endnu et Bundesliga-nederlag hjemme mod Frank Arnesens Hamburger SV.

Tobias Mikkelsens indhop for Greuther Fürth mod Hamburger SV var landsholdsfløjens debut i Bundesliga-sammenhæng og var led i en offensiv satsning for hjemmeholdet, der desperat jagtede en udligning i kampens slutfase.

Danskeren lavede flere gode aktioner, men kunne sammen med resten af holdet ikke stille noget op overfor Hamburger SV, der ganske enkelt var bedre i både tanke og handling.

Sportschef Frank Arnesens tropper burde faktisk have scoret flere end det ene mål, som klubbens topscorer Son lavede efter 17 minutter, men specielt nyindkøbte Artjoms Rudnevs blev den helt store synder med to kæmpe afbrændere i anden halvleg.

1-0 sejren var en fortsættelse af HSVs genrejsning. Det var således klubbens 10. point i holdets fire sidste Bundesliga-kampe. For hjemmeholdet var nederlaget en cementering af oprykkernes status som bundprop.

Andetsteds måtte Jannik Vestergaard se til fra bænken, da hans klub Hoffenheim tabte med 0-2 på udebane mod Bayern München, ligesom Thomas Kahlenberg og Simon Kjær så til fra henholdvis bænken og tribunen, da holdkammeraterne i Wolfsburg løb ind i en 0-3 øretæve i Schalke 04.

Til gengæld startede Ken Ilsø inde for Fortuna Düsseldorf, der tabte 0-1 i Mainz, og han er dermed for alvor ved at have et overtag i forhold til den direkte konkurrent Andrey Voronin, som erstattede danskeren efter 72 minutter.

I dagens sidste Bundesligakamp fortsatte oprykkerne fra Freiburg det imponerende indtog i Bundesligaen, da det blev til en sikker 3-0 sejr på hjemmebane over FC Nürnberg.