AaB overvandt Odders chokstart og sikrede sig med en 4-2-sejr avancement til landspokalturneringens kvartfinaler.

Der var ikke engang spillet et minut, da Odders Nicolaj Johansen bragte det stærkt undertippede 2. divisions-hold foran. Glæden var dog kortvarig, for AaBs rutinerede midtbanestyrmand Thomas Augustinussen udlignede føringen bare fire minutter efter.

Helt som ventet kom AaB også foran, da Nicklas Helenius satte indersiden på et fladt indlæg. Således var stillingen 2-1 til AaB efter bare 12 minutters spil, og herfra var det svært at se Odder skulle komme tilbage.

Men Odders Tobias Rocatis ville det anderledes, så han tog bolden og hamrede den op i det lange målhjørne fra 25 meters afstand. Det vækkede ganske forventeligt AaB, der pressede hårdt på for en scoring i halvlegens resterende 20 minutter. Det lykkedes dog Odder at holde stillingen til pausen.

AaBs vikarierende cheftræner, Allan Kuhn - Kent Nielsen var influenzaramt - havde formentligt talt med store gloser i omklædningsrummet, for nordjyderne kom ud med lyn og torden til anden halvleg. Det resulterede i en scoring i det 53. minut ved højreback Henrik Dalsgaard.

Odder havde ikke så meget at byde ind med i anden halvleg, men alt i alt var det en hæderlig indsats mod et stærkt profileret AaB-mandskab. Det blev dog til et nederlag på 2-4, da Anders K. Jacobsen satte dødsstødet ind med et kvarter igen.