KØB PLUS!

DBU: Wieghorst må forhandle i Norge

DBU har givet norske Vålerenga lov til at tale med U21-landstræner Morten Wieghorst om jobbet som cheftræner i storklubben. Det fortæller generalsekretær Jim Stjerne Hansen.

Morten Wieghorst kan meget vel være færdig som dansk U21-landstræner. Den norske storklub Vålerenga vil have Wieghorst som ny cheftræner, og nu har DBU givet nordmændene lov til at indlede samtaler med den tidligere FC Nordsjælland-træner. Det fortæller unionens generalsekretær, Jim Stjerne Hansen.

- Vi har givet Vålerenga lov til at tale med Morten Wieghorst. Det kan jeg bekræfte. Vi vil ikke forhindre ham i at tale med andre, der har noget interessant at byde på, siger Jim Stjerne til sporten.dk.

Morten Wieghorst har kontrakt med DBU indtil sommeren 2013, og han har tidligere luftet ønsket om måske at blive klubtræner igen. Et ønske, som Vålerenga nu puster kraftigt til.

- Jeg er af den opfattelse, at Morten lige nu er i nogle seriøse overvejelser. Han skal gøre op med sig selv , hvilken retning han ønsker at gå i fremtiden, siger Jim Stjerne Hansen, der fortsat ønsker at forlænge aftalen med Wieghorst.

- Vi snakker også forlængelse med Morten, siger generalsekretæren.

Morten Wieghorst er ikke ene mand på Vålerengas ønskeliste. Oslo-klubben, der har vundet det norske mesterskab fem gange, fører samtaler med to andre træneremner.

- Vi har ikke en prioriteret liste, så vi snakker med alle tre. Den kandidat, vi kommer bedst ud af det med, er den vi tilbyder jobbet som cheftræner, siger Vålerengas bestyrelsesformand Åge Petter Christiansen til sporten.dk.

Morten Wieghorsts to 'konkurrenter' til jobbet i Vålerenga er efter alt at dømme den tidligere Rosenborg-træner Jan Jönsson og Per-Mathias Høgmo fra Tromsø.

Læs også: