KØB PLUS!

David Beckham på vej til Qatar

Der har været mange kuriøse bud på David Beckhams kommende arbejdsgiver. Nu forlyder det, at Qatar lokker med en status som VM-ambassadør.

Australien og Kina har allerede været nævnt som kommende destinationer for David Beckham, der har forladt Los Angeles Galaxy. Nu forlyder det, at også klubber i Qatar forsøger at lokke Beckham til blandt andet ved at love ham en status som ambassadør for Qatars VM-værtsskab i 2022.

- De har set, hvad Beckham har gjort for den amerikanske liga og føler, at den type transformation vil være uvurderlig. David er en af de få - måske den eneste - fodboldspiller, der har værktøjerne til at genoplive spillet her. Når det kommer til penge, er Qatar uden sammenligning størst. Højtstående personer i Q League føler, at Beckham har den rigtige pakke, idet der er behov for at øge interessen i verden for spillet der, siger en anonym Qatar-kilde til engelske The Sun.

David Beckham menes at være blevet tilbudt en to-årig aftale til en værdi af 20 millioner pund - godt 180 millioner kroner. Det er endnu ikke kommet frem, hvilken klub der skulle være tale om.

Det 37-årige engelske ikon er i øvrigt på udkig efter huse i England og bliver fortsat kædet sammen med Premier League-klubberne West Ham og Queens Park Rangers.

tipsbladet.dk

Læs også: