Philip Billing gik skidt ind i en tackling og blev efterfølgende udvist i Huddersfields remis mod MK Dons.

Milton Keynes: Den tidligere Esbjerg-spiller Philip Billing løber med overskrifterne for tiden blandt danskerne i Englands næstbedste fodboldrække, The Championship.

Tirsdag aften var det dog for at indtage en negativ hovedrolle.

Billing startede kampen på bænken for Huddersfield, der var på besøg hos Milton Keynes Dons.

I pausen blev danskeren sat på banen, men kun tre minutter efter måtte han forlade den igen efter et direkte rødt kort.

Ifølge Hudderfields Twitter-profil var det for at komme med en løftet fod ind en tackling.

På det tidspunkt var Huddersfield bagud 0-1, men i slutminutterne lykkedes det trods undertal at udligne til 1-1.

For 10 dage siden var 19-årige Billing i overskrifterne for at have scoret sit første ligamål med et dommedagshug fra 30 meter.

Målmand Anders Lindegaard holdt Simon Makienok fra fadet i Prestons 2-1-sejr over Charlton, mens der også var fuld spilletid til Jonas Knudsen, da Ipswich tabte 0-1 til Hull.

Lasse Vibe fik cirka fem minutter på banen i Brentfords 3-0-sejr over Wolves. To minutter mere fik Kenneth Zohore i Cardiffs 1-3-nederlag til Middlesbrough.