KØB PLUS!

Dansk ven: Adriano fortryder scoring

Ifølge en dansk bekendt af tirsdagens måltyv fortryder brasilianeren sin feje scoring mod FC Nordsjælland.

Det bedste bud på en skydeskive for danske fodboldfans har siden tirsdag aften været brasilianske Luiz Adriano, der i Champions League-opgøret mellem FC Nordsjælland og Shakhtar Donetsk begik en ekstremt udskældt svinestreg, da han brød alle Fair Play-regler og scorede mod Farum-holdet efter et dommerkast.

Og selvom målscoreren selv har udtalt, at han er stolt af målet, så fortæller en dansk bekendt af Adriano, Antoni Alexandrakis, at han fortryder sin handling i kampen. Det skriver eb.dk.

Adriano: Det var ren instinkt

- Jeg var ude og spise og hygge med ham og et par Shakhtar-holdkammerater til langt ud på morgenen efter kampen, og selvom han udadtil optræder som om, at han er fuldstændig ligeglad med folks reaktioner, er det ikke sådan, han har det, når man taler med ham om episoden på tomandshånd, fortæller dansk-brasilianske Alexandrakis, der er fodboldagent, til Ekstra Bladet.

Alexandrakis er tilknyttet agentfirmaet Thinkball, der arbejder på tværs af landegrænser. Det er herigennem, han har forbindelse til blandt andre Adriano i Shakhtar Donetsk. Og ifølge agenten var Adriano slet ikke så stolt af sit mål, som han ellers har givet udtryk for.

Hjulmand: Straf Adriano hårdt, UEFA!

- Han var meget berørt og bestemt ikke superstolt af situationen, og i det øjeblik, han havde sendt bolden i nettet, fortrød han sin handling, siger Alexandrakis.

Tirsdag i næste uge vil det europæiske fodboldforbund, UEFA, afgøre, om brasilianeren skal straffes for sin scoring, der har skabt stor omtale i hele fodboldverdenen.

Læs også: