KØB PLUS!

Dansk talent på Inters førstehold

Patrick Olsen: Jeg har lagt Brøndby bag mig

Det er blot en måned siden, Patrick Olsen forlod Brøndby til fordel for at prøve lykken i Inter.

Og noget tyder på det går stærkt for midtbanetalentet i den italienske storklub. Fredag formiddag trænede 18-årige Patrick Olsen for første gang med klubbens førstehold efter at have imponeret cheftræner Andrea Stramaccioni med tre målgivende afleveringer i to kampe for klubbens ungdomshold.

- Det har været en fantastisk dag. Alle de her store navne var rigtigt flinke og Javier Zanetti (anfører, red.) kom over og bød mig velkommen til. Det var ret vildt. Min målsætning var at få min første førsteholdstræning inden for et halvt år, så at det kommer allerede nu er bare fedt, siger den danske ungdomslandsholdsspiller.

Og tiden flyver af sted for Patrick Olsen, der ud over kampene i den italienske ungdomsliga også har spillet kampe i Champions League for ungdomshold - Nextgen serien - og nu skal flytte i egen lejlighed.

 - Det er lidt sjovt. Jeg får lejlighed lige ved siden af et stadion, hvor jeg var nede og spille med Brøndby for fem-seks år siden. Jeg blev turneringens topscorer og fik en pris. Nu er jeg tilbage som Inter-spiller med lejlighed ved siden af. Det forestillede jeg mig ikke dengang. I første omgang bliver det ved træningen med førsteholdet. Køreplanen for talentet er formen langsomt skal bygges op og antallet af kampe i ungdomsrækken og Nextgen bliver doseret. - De passer på mig, og der er tænkt over tingene, så der er en plan at forholde sig, det er rart, siger han.

Lige efter skiftet til Milano-klubben luftede Patrick Olsen sine frustrationer over manglende muligheder i Brøndby. En udmelding der fik Brøndbys sportschef Ole Bjur til at tage til genmæle.

- Alt det med Brøndby har jeg lagt bag mig nu. Jeg er Inter-spiller nu og vi er videre, siger han. Faktisk er Patrick Olsen allerede så meget Inter-spiller, at han ved seneste Nextgen-kamp mod tyske Borussia Dortmund gik i forsvar for klubbens farver.

- Efter slutfløjt var der en af deres spillere, der sparkede en bold efter vores bolddreng. Det er sgu da noget mærkeligt noget at gøre, så det fik han at vide, men det nåede ikke at udvikle sig til mere end, at vi nidstirrede hinanden.

Læs også: