Fodbold

Dansk stortalent med i Fulham-triumf

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

 Lasse Vigen Christensen til højre kæmper med Robert Snodgrass fra Norwich i Fulhams 3-0 sejr i FA Cup'en. Foto: Henry Browne

Danske Lasse Vigen Christensen fik igen spilletid, da Fulham avancerede i FA Cup'en

Det var en stor chance, Lasse Vigen tog, da han i sommeren 2012 rykkede fra FC Midtjylland til Premier League-klubben Fulham.

Chancerne for at ende langt væk fra klubbens førstehold var store, men efter Rene Meulensteen har overtaget managersædet i Fulham, så er Lasse Vigen Christensen rykket tættere på.

Tirsdag aften fik han ti minutter, da Fulham endelig oplevede lidt succes med en 3-0 sejr over Norwich i en omkamp i FA Cup'en.

Lasse Vigen fik netop førsteholdsdebut mod Norwich, da holdene i den første kamp spillede 1-1. Så på kort tid har han fået lidt over 30 minutter på Premier League-mandskabet, og den 19-årige midtbanespiller har også fået stor ros af manager Meulensteen.

Det er ikke utænkeligt, at Lasse Vigen i den nærmeste fremtid får minutter i Premier League. Fulham er i store problemer i ligaen og tabte seneste 1-4 til bundproppen Sunderland på hjemmebane i weekenden.

Det var derfor tiltrængt oprejsning til Rene Meulensteen og Fulham.

Peter Løvenkrands fik også sjældne minutter på banen, da Birmingham besejrede Bristol Rovers med 3-0. De møder Michael Laudrups Swansea i næste runde.

Kidderminster fra Conference League slog League One-holdet Peterborough, og nu møder det lille hold Sunderland i næste runde.

Relaterede

Det læser andre