Jakob Haugaard blev passeret en enkelt gang i sin Stoke-debut, men klubben kom alligevel videre i FA Cup'en.

Doncaster: Fodboldmålmanden Jakob Haugaard fik lørdag sin debut i en officiel kamp for Premier League-holdet Stoke City.

Den 23-årige dansker, der blev hentet i FC Midtjylland før denne sæson, var på banen fra start, da Stoke vandt 2-1 ude over Doncaster fra den tredjebedste række i tredje runde af FA Cuppen.

Peter Crouch bragte Stoke foran efter et kvarter, men ti minutter senere fik Doncaster udlignet.

Hjemmeholdets Nathan Tyson scorede til 1-1 på en ripost, efter at Jakob Haugaard ellers havde halvklaret en afslutning fra Tyson med en god parade.

12 minutter inde i anden halvleg scorede Jonathan Walters til 2-1 for Stoke, og det var nok til at sende Premier League-klubben videre til fjerde runde.

Simon Makienok fik et gult kort, da Charlton røg ud af FA Cup'en efter et nederlag på 1-2 ude til Colchester fra den tredjebedste række.

Den danske angriber spillede hele kampen for Charlton.

Også Lasse Vigen Christensen og Fulham er færdige efter 1-2 ude mod Sheffield Wednesday. U21-landsholdsspilleren var med i hele kampen.

Jonas Knudsen spillede hele kampen for Ipswich, der måtte nøjes med 2-2 hjemme mod Portsmouth fra den fjerdebedste division.