Anders Christiansen scorede kampens første mål, da Malmö FF vandt 2-0 over Helsingborg i Allsvenskan.

Malmø. Fodboldklubben Malmö FF kom søndag tilbage på førstepladsen i Allsvenskan.

Danske Anders Christiansen scorede kampens første mål i 2-0-sejren hjemme over Helsingborg.

Dermed har Malmö FF, der trænes af Allan Kuhn, 54 point for 24 kampe. Det er et point mere end de regerende mestre, Norrköping, der har spillet en kamp færre.

Anders Christiansen kom på scoringstavlen midt i første halvleg, da han afsluttede et kontraangreb med at score til 1-0.

Kort før pausen var den tidligere Lyngby- og FC Nordsjælland-spiller igen tæt på at score.

Anders Christiansen måtte lade sig udskifte før begyndelsen af anden halvleg, hvor indskiftede Mattias Svanberg slog sejren fast kort før tid foran 19.918 tilskuere.

Helsingborgs Jesper Lange havde et hovedstød i anden halvleg, som blev pareret af Malmö FF-målmand Johan Wiland.

Jesper Lange spillede de første 70 minutter af kampen, mens Frederik Helstrup Jensen fik fuld spilletid i Helsingborgs forsvar.

Klubben er tredjesidst i Allsvenskan med 22 point.