KØB PLUS!

Dalai Lama støtter Laudrups modstandere

Swansea City har Michael Laudrup, men holdets modstander i Capital One Cup-finalen, Bradford City, har til gengæld selveste Dalai Lama.

Swansea City med manager Michael Laudrup i spidsen er kæmpe-favoritter i Capital One Cup-finalen mod Bradford City fra den fjerdebedste række.

Den kamp skal spilles på Wembley i London 24. februar, men Laudrups mandskab skal passe på.

Ikke alene har Bradford City på vej til finalen slået Wigan Athletic, Arsenal og Aston Villa ud af turneringen. De har også støtte fra Tibet - mere præcist udtrykt: Tibetanernes åndelige leder, Dalai Lama.

Det lyder måske skørt, men den er god nok. 

Dalai Lama var i England sidste år, og her fik han en Bradford-trøje. Det var Mark Neal fra støttegruppen Bradford Citys Venner, der så ligheden mellem klubbens farver - violet og gul - og de samme farver i den tibetanske klædedragt og i det flag, som Kina ikke vil tolerere.

På bagsiden af trøjen er både Dalai Lamas navn og et nummer 14. Den nuværende Dalai Lame er den fjortende i rækken.

Dalai Lama tog imod trøjen, men som Mark Neal ifølge BBC sagde:

- Vi troede aldrig, vi ville høre mere fra ham.

Men nu har Dalai Lama - via talsmanden Thubten Samdrup - skrevet et brev, hvor han ønsker Bradford City held og lykke i finalen.

Han lykønsker først med den store bedrift, det var at nå finalen. Dernæst ønsker han holdet al mulig held og lykke i finalen. Og brevet er underskrevet Hans Hellighed selv.

Som tak vil Bradford Citys venner sende Dalai Lama halstørklæder og et program fra finalen.