KØB PLUS!

Daddy Lindegaard er klar efter fødsel

Anders Lindegaard blev far, mens United slog City i sidste weekend. Nu er han tilbage på træningsbanen og klar til at spille i weekenden.

Når Manchester United lørdag eftermiddag tager imod Sunderland hjemme på Old Trafford, skal Alex Ferguson igen vælge mellem spanske David De Gea og danske Anders Lindegaard, når han skal sætte startopstillingen.

Den danske landsholdskeeper er nemlig tilbage i træning på Uniteds anlæg efter en vel overstået mini-barsel, og han er igen med i truppen til lørdagens kamp. I sidste weekend fødte kæresten Misse Beqiri parrets første barn, en søn.

På Uniteds officielle hjemmeside fortæller Lindegaard, hvordan han oplevede fødslen samtidig med, at han forsøgte at følge med i lokalopgøret mod City, der som bekendt endte med en United-sejr på et Van Persie-mål i overtiden.

- Det var en fantastisk oplevelse, det er svært at sætte ord på. Det var den største dag i mit liv.

Selvom Lindegaard ikke så kampen mod City, så fulgte han alligevel med, mens kæresten havde veer.

- Jeg så ikke kampen, jeg sad ved siden af min kones seng, mens hun pustede. Jeg tjekkede stillingen undervejs og hvad der skete på mobilen, og derfor var hun ved at slå mig ihjel et par gange, siger danskeren med et grin.

Lindegaard har meldt afbud på grund af fødslen til de to sidste United-kampe, mod Cluj i Champions League og lokalopgøret mod City. Forud for barslen havde Lindegaard stået i United-målet fem kampe i træk, så det er igen et åbent spørgsmål, hvem Alex Ferguson foretrækker.

Læs også: