KØB PLUS!

Cornelius: Jeg blev sparet

FCK-topscorer Andreas Conelius startede på bænken i Stuttgart, fordi Ariël Jacobs ønskede at spare ham.

De kunne måske godt have brugt ham, for mål var der ikke nogen af, da FC København og tyske VfB Stuttgart spillede uafgjort 0-0. Men på banen var han ikke. Superligaens varmeste navn netop nu, Andreas Cornelius, var bænket i det ellers vigtige Europa League-opgør, og det var han af én helt speciel grund.

- Jeg fik at vide, at det var fordi, jeg havde spillet så mange kampe, så jeg skulle have en pause. Der har også været mange kampe, så det kan være, jeg havde brug for en lille pause i dag. Sådan er det, siger Cornelius til sporten.dk.

I stedet for Superligaens vicetopscorer havde FC Københavns træner, Ariël Jacobs, valgt at starte med kun én mand på toppen i form af brasilianske Cesar Santin.

- Jeg tror, det handler om, hvem der er mest fit på kampdagen, og der har Ariël åbenbart syntes, at Santin var mere fit end mig, gætter Andreas Cornelius, der fik de sidste seks minutter på banen, men ikke nåede at sætte sit præg på den lidet underholdende kamp.

- Man når ikke at komme ind i kampen, når man spiller 10 minutter, forklarer han.

Cornelius, der har scoret 10 mål i Superligaen men fortsat har sit store internationale gennembrud tilbage, regner dog med at spilletiden snart indfinder sig igen.

- Man vil jo altid spille, men der skal nok komme masser af kampe, slutter FCK-topscoreren.

Læs også: