KØB PLUS!

Cornelius holdt hof mod Randers

FCK-angriberen Andreas Cornelius gav Ariël Jacobs ro til at fokusere på det kommende gyseropgør i Europa League i den kommende uge

Frontløberen Andreas Cornelius var den helt store oplevelse i Parken søndag aften. Den unge angriber satte endnu et hak ud for sit navn på topscorerlisten, hvor han nu står alene i front med 13 kasser, foran AGF's Aron Jöhannsson.

Andreas Cornelius var stærkt medvirkende til, at FC København ret hurtigt inde i kampen mod Randers FC kunne føle sig sikre og tillade sig at spare kræfter før torsdagens vind-eller-forsvind-opgør mod Steaua Bukarest hjemme i Parken.

Kun 18-årige Cornelius afsluttede, scorede, kæmpede og fyldte i det hele taget topscorer-rollen godt ud i FCK-angrebet.

De første tilskuere havde knap fået kolde fingre, før Cornelius gav dem noget at varme sig på. Frontløberen opsnappede en lang aflevering og efter en dribletur alene med tre RFC-forsvarere, afsluttede han med venstrebenet. Lidt heldigt blev den rettet af undervejs, og snød definitivt David Ousted i målet, der alligevel ville have haft problemer med afslutningen.

Knap et kvarter senere var det Ragner Sigurdsson, der kunne score sit andet mål for FC København. Et hjørnespark fra Club Brugge-aktuelle Lars Jacobsen dalede uantastet ned til islændingen, der ikke misbrugte hovedstødet.

Hos gæsterne markerede især Jonas Kamper sig. Den lynhurtige fløj skabte flere gode muligheder med sine ryk og indlæg. Jonas Kamper ligner en mand, der er godt i gang med at spille sig hen imod Dennis Rommedahls plads på landsholdet.

Trods fløjens kvaliteter lykkedes det dog ikke hans holdkammerater at omsætte det fine forarbejde til mål og ændre på slutresultatet 2-0.

Dermed trækker FCK fra i toppen, mens Randers mister taget i de øvrige tophold og især OB, der lørdag slog Esbjerg med 3-0.