KØB PLUS!

Cole tilgivet af FA for sit løgn-tweet

Cole har travlt med at undskylde for tiden efter hans twitter-bommert. Denne gang har han kravlet forbi FA-formanden, for at undskylde personligt.

Ashley Cole har været et smut forbi FA-formanden, David Bernstein og undskylde sit tweet med tårevædede øjne, hvilket har fået formanden til at droppe tanken om karantæne til Chelsea-spilleren.

Cole har været en meget presset mand siden fredag, hvor FA fældede dom i racisme-sagen over klubkammeraten, John Terry, som fik fire spilledagskarantæne og en bøde på to millioner kroner.

Dommen fik Ashely Cole til at tweete, at han selv havde løjet om hele sagen, da han blev afhørt af FA, som han i øvrigt beskrev som 'bunch of twats' - et skældsord, der ikke tåler oversættelse.

Chelsea-backen slettede hurtigt tweetet og undskyldte sit udbrud, men blev mandag tiltalt af FA, og stod dermed til en karantæne i Englands kampe mod San Marino og Polen.

Men ovenpå hans møde med David Bernstein mandag aften, vil FA ikke gå videre med sagen.

- Han undskyldte offentligt dagen efter. Han kom hen til mig i går aftes og har undskyldt personligt, siger David Bernstein ifølge BBC.

- Han viste oprigtig anger. Jeg kiggede ham i øjnene og accepterer det. Han er fri til at spille for England, udtaler Bernstein.

Det er dermed op til Roy Hodgson at beslutte, om Ashely Cole skal i aktion for The Three Lions.