KØB PLUS!

Club Brugge ser på danske trænere

Morten Wieghorst og Kasper Hjulmand er på listen som mulige afløsere for Georges Leekens.

Club Brugge med Niki Zimling, Jesper Jørgensen og Jim Larsen i truppen har fået en forfærdelig start på sæsonen og ligger nummer otte i ligaen.

Den belgiske storklub har fyret træner Georges Leekens, og i sidste weekend blev det til et smertende pinligt 6-1 nederlag til rivalerne Anderlecht.

Nu kan det blive en dansker, der skal genrejse traditionsklubben. Ifølge sporten.dks oplysninger er både U21-landstræner Morten Wieghorst og FC Nordsjællands Kasper Hjulmand varme emner i Club Brugge til cheftrænerposten.

Begges spilforståelser matcher med den måde, Club Brugge ønsker at praktisere, og begge har erfaring med udvikling af talenter. Morten Wieghorsts aftale med DBU som U21-landstræner udløber til sommer, og eftersom det danske ungdomslandshold kiksede kvalifikationen til EM, er det svært at forestille sig, at DBU vil stå i vejen for så stor en chance.

Kasper Hjulmand vil for sin part vise sig som en økonomisk vanskeligere størrelse at købe fri af sin aftale med FC Nordsjælland, der løber til 2015.

Ledelsen i Club Brugge arbejder med en liste med trænernavne, hvor der udover de danske navne står to spanske emner - Òscar García Junyent der pt. står i spidsen for det israelske tophold Maccabi Tel Aviv og den tidligere Villarreal-træner Juan Carlos Garrido.

Han vil være den letteste at binde an med, da han står uden arbejde.

Tidligere har Club Brugge fået nej på Lokerens Peter Maes.

Læs også: