KØB PLUS!

City-stjerne overfaldet af Arsenal-fans

Franske Samir Nasri har ikke en høj stjerne hos sit gamle hjemmepublikum i Arsenal. Det fik City-stjernen i dén grad at mærke søndag eftermiddag.

Nasri skiftede sidste sommer Arsenal og en løncheck i den høje ende ud med Manchester City og en astronomisk gage. Det faldt Arsenals tilhængere så meget for brystet, at den franske landsholdsspiller siden har været blandt de mest hadede mennesker i det nordlige London.

Søndag eftermiddag var han tilbage på Emirates Stadium,da Manchester City gæstede Arsenal, men den første del af dét besøg blev decideret ubehageligt. Grundet karantæne spillede Nasri ikke kampen. I stedet så han den fra lægterne med vennen Marouane Chamakh. Men inden han fandt sin plads, blev midtbanespilleren overfaldet verbalt af sine gamle fans. Nogle få stykker blev endda korporlige. 

De nærgående Arsenal-tilhængere kalder blandt andet 25-årige Nasri for 'forræder' og 'idiot', da de får øje på ham udenfor stadion inden kampen. Det fremgår af et klip på YouTube.

Her viser Marouane Chamakh, der netop er blevet lejet ud fra Arsenal til West ham, også bedre evner som bodyguard, end han i løbet af det seneste halvandet år har vist som boksspiller i Arsenal. Angriberen holder tilhængerne væk fra vennen Nasri, inden de to slipper ind på stadion. 

Her kunne de i øvrigt se Nasris nuværende klub, Manchester City, slå Arsenal med 2-0. 

Læs også: