KØB PLUS!

City-spiller anklaget i utroskabssag

Manchester Citys Kolo Toure anklages af en ung engelsk model for at have løjet for hende gennem en længere affære.

Man har hørt om det før. Dyrt betalte fodboldspillere med et harmonisk og udadtil ganske præsentabelt familieliv, der pludselig bliver fanget i en fælde, de selv har sat op. Denne gang er det Manchester Citys Kolo Toure, der angiveligt har været ude med riven.

Han beskyldes af den bare 22-årige Kessel Kasuisyo for, at have udgivet sig for at være en ghanesisk bilsælger ved navn Francois. Den unge dame syntes godt nok, at Francois så lidt bekendt ud, men hun er ikke fodboldfan, og kunne altså ikke genkende City-spilleren.

På et tidspunkt gik det dog galt, da en af Kasuisyos veninder mødte Toure. Hun genkendte ham straks, og bad sin veninde om at tjekke hans virkelige navn på google. Det gjorde hun og fandt helt nye bryllupsbilleder af sin elsker.

- Jeg er knust. På nogle af bryllupsbillederne græder han, men et par uger forinden var han i min seng, udtalte Kasuisyo til Sunday Mirror.

Selv benægter Kolo Toure alt om affæren og at have kendskab til pigen, der siger, at deres forhold har stået på siden 2010.

Læs også: