*


KØB PLUS!

City: Mourinho? Nej tak

Mourinho kommer ikke til City slår Manchester Citys sportsdirektør fast.

Manchester City udelukker højst overraskende muligheden for på noget tidspunkt at hente Jose Mourinho til klubben, selvom den nuværende træner Roberto Mancini skulle blive fyret.

Den bemærkelsesværdige udmelding kommer i dagens udgave af den engelske avis The Mirror, hvor det også fremgår, at Mancini har fået kniven for struben og skal genvinde det engelske mesterskab for at forblive i klubben.

City vandt ikke en eneste kamp i gruppespillet i Champions League og endte på en pinlig 4. plads i gruppe D, hvilket er den dårligste præstation nogensinde af et engelsk hold i Champions League

Den pinlige Europa-exit har øget presset på 48-årige Mancini, og den velklædte italieners fremtid i klubben er igen blevet genstand for debat.

Men selvom Mancini får sparket, så udelukker City fuldstændigt at Jose Mourinho kommer til klubben, selvom Mourinho højst sandsynligt forlader Real Madrid til sommer.

Manchester Citys administrerende direktør Ferran Soriano og sportsdirektør Txiki Begiristain kender i forvejen udmærket Mourinho, som de holdt jobinterview med tilbage i 2008, da de begge arbejde i Barcelona og var på udkig efter en ny træner efter Frank Rijkaard. Men dengang som nu mente de ikke, han var den rette til jobbet.

Afvisningen af Jose Mourinho åbner yderligere op for spekulationerne om en anden eftertragtet herre. Nemlig den tidligere Barcelona træner Pep Guardiola, som i øjeblikket holder et års sabbat i New York med sin familie. En pause der højst belejligt udløber til sommer.
 

Læs også: