KØB PLUS!

City-manager rasede mod dansk dommer

Manchester Citys manager, Roberto Mancini, var rasende på den danske dommer, Peter Rasmussen, efter 2-2 hjemme mod Ajax.

Manchester City vendte 0-2 til 2-2 mod Ajax i Champions League, men både under og efter kampen var de engelske mestres manager, Roberto Mancini, rasende på den danske dommer, Peter Rasmussen.

- Både dommeren og liniedommeren var virkelig dårlige. Vi blev snydt for et straffespark, og før da var der mål og ikke off-side, sagde Roberto Mancini efter kampen ifølge BBC.

- Hvad dommeren sagde til mig? Ikke noget, sagde italieneren.

- Der var mål, der var mål, råbte Roberto Mancini efter kampen til Peter Rasmussen og hans assistenter.

Resultatet 2-2  betyder, at Manchester City med allerstørste sandsynlighed for andet år i træk ryger ud af Champions League i gruppespillet. Og det skyldtes en katastrofe-start, hvor Ajax scorede to mål i løbet af det første kvarter efter hjørnespark fra Christian Eriksen.

- Ved hjørnespark er det vigtigt, at man forsvarer som et hold. Det gjorde vi ikke, og det er meget skuffende - især fordi Ajax ikke havde ret mange andre chancer, sagde anfører Vincent Kompany.

- Jeg ved ikke, hvad der præcis er gået galt i turneringen. Jeg mener ikke, at man kan sige, vi ikke skulle være gode nok, sagde belgieren, der ligesom sin manager mente, at Manchester City som minimum blev snydt for et straffespark.

Læs også: