Manchester City måtte skuffende nøjes med 2-2 i tirsdagens tidlige Champions League-kamp, da de gæstede CSKA Moskva, der endnu engang måtte spille uden tilskuere.

På grund af gentagne racisme-sager i Champions League er den russiske klub nemlig blevet påbudt at spille uden tilskuere. Kun de 650 sponsorer som UEFA havde inviteret fik adgang til Arena Khimki i Moskva.

Og det skabte selvsagt en spøgelsesagtig kulisse, hvor serie 4-kampe har præsteret bedre stemning. Men de manglende tilskuere var ikke noget, der forhindrede de to hold i at score, der efter en lidt blød start kom i gang efter en halv time.

Først var gæsternes Edin Dzeko, der snød den russiske offside-fælden, hvorefter han kunne spille en fremadstormende Sergio Agüero fri foran et tomt mål. Og her svigtede den altid farlige argentiner - selvfølgelig - ikke.

10 minutter efter var det Agüero, der var i oplæggerens rolle, da en lidt skæv afslutning fra hans side havnede inde foran mål, hvor James Milner, der sammen med målmand Joe Hart var de to eneste englændere i Manchester Citys startopstilling, let kunne prikke 2-0 føringen i mål.

Halvvejs gennem anden halvleg fik russerne dog en livline, da Seydou Doumbia over for et passivt engelsk forsvar kunne reducere til 2-1. Og få minutter før tid færdiggjorde russerne arbejdet, da Aleksandar Kolarov fik lavet et klodset straffespark, som Bibras Natcho kunne gøre til 2-2.

Selvom uafgjort ligner et godt resultat for CSKA i en svær gruppe, så er russerne med tirsdagens uafgjorte resultat oppe på syv hjemmekampe i Champions League med blot en enkelt sejr til følge.

Og det kunne meget vel blive otte kampe, inden denne sæson er slut. I holdets sidste Champions League-hjemmekamp venter nemlig Roma, som de tabte 1-5 til i det første møde - også den kamp bliver uden tilskuere.

Med 2-2 er Manchester City og CSKA Moskva placeret sammen i bunden af Gruppe E med blot to og et point. Dermed ligner det endnu en Champions League-sæson, hvor Manchester City flopper, da de nu er afhængig af et godt resultat, når de senere i turneringen skal til Rom, hvor Roma venter.

I toppen af gruppen ligger nemlig Bayern München med seks point og Roma med fire, inden de to hold mødes senere tirsdag aften.