Real Madrid måtte for anden gang i denne sæson tage hjem fra Sevilla med nul point i kufferten.

Sevilla er ikke Real Madrid-træner José Mourinhos yndlings-by i denne sæson.

I tredje runde tabte de regerende spanske mestre til FC Sevilla, og lørdag aften var det så bysbørnene fra Betis, som hjemme på Estadio Benito Villamarin vandt med 1-0.

Real Madrid begyndte ellers bedst og fik presset Betis godt i bund i kampens start. Men efter godt et kvarters spil var det hjemmeholdet, der kom foran takket være et mål af Beñat Etxeberria.

Den 25-årige basker fyrede kanonen af fra 18-20 meters afstand med et hårdt, fladt skud, hvor bolden strøg i mål helt nede ved stolperoden uden chance for Real Madrids målmand, Iker Casillas. Forinden havde Beñat Etxeberria modtaget en tværpasning, hvorefter han havde sat Reals Sami Khedira af.

Det var en spand kold vand i hovedet på hovedstadsmandskabet, som i første omgang havde svært ved at tage, at de nu var kommet bagud.

Senere i første halvleg fik Real Madrids Karim Benzema dog bolden i mål, men scoringen blev underkendt p.g.a. off-side.

1-0 holdt derfor til pausen, men i anden halvleg blev Reals pres tungere, og Betis-målmand Adriàn måtte i flere tilfælde udføre små mirakler imellem stængerne for at holde Real fra scoring..

I et enkelt tilfælde lykkedes det for Cristiano Ronaldo at komme bagom forsvaret og sende bolden forbi Adriàn og næsten ind til Karim Benzema, som let kunne have scoret, hvis ikke Betis-forsvareren Amaya i sidste øjeblik havde sparket væk på næsten akrobatisk vis.

Til sidst så det også ud til, at Real Madrid blev snydt for et straffespark p.g.a. hands, men det hele endte altså 1-0 til Betis, og dermed tabte de kongelige madrilenere et vigtigt skridt i kampen om det spanske mesterskab.

José Mourinhos tropper er nu otte point efter FC Barcelona og fem efter Atlético Madrid. Men det kan der blive ændret på søndag, hvor Atlético Madrid har hjemmekamp mod FC Sevilla, mens FC Barcelona skal møde Levante ude.