Bare ti dage har Anders 'AC' Christiansen været i sin nye klub Chievo, men han var allerede udtaget til truppen i den svære udekamp mod Juventus. Han kunne dog ikke gøre noget ved 0-2-nederlaget, da han så hele kampen fra bænken.

Chievo havde ikke meget at byde ind med i første halvleg andet end underholdningen ved at få hele fire gule kort. Ikke overraskende havde Juventus godt styr på kampen, og de burde nok også have scoret et mål eller to i første halvleg. Men det lykkedes Chievo at holde uafgjort til pausen.

Efter et kvarters spil i anden halvleg kunne Chievo dog ikke holde stand længere. Paul Pogba modtog bolden med ryggen til mål, og i en hurtig vending fik han sat en mand af og trykket af fra kanten af feltet. Bolden strøg i mål, og så var Juventus i front.

Der skulle dog ikke gå længe, før værterne fordoblede føringen. Denne gang var det den målfarlige højre back Stephan Lichtsteiner, der kom på tavlen, da han kom først over en ripost.

Chievo brugte umiddelbart efter scoringen sin sidste udskiftning på en sidste offensiv satsning, og det betød, at Anders 'AC' Christiansen ikke fik sin debut i denne omgang. Det kan han til gengæld få mulighed for, når Chievo hjemme møder Napoli i næste weekend.

Der var fuld spilletid til Frederik Sørensen, da Verona hjemme slog Atalanta med 1-0. Den danske forsvarsspiller for Verona har haft svært ved at bide sig fast på holdet, siden han ankom på en lejeaftale fra Juventus i sommer, så han må glæde sig over at få 90 minutter i benene og samtidig være med til at holde nullet. Målet blev scoret af den argentinske klubnomade Javier Saviola.

Inter tog hjemme imod FCKs banemænd fra Torino. Her var det milaneserne, der sad på spil og chancer, men det lykkedes ikke at få prikket hul på målbylden. Fodbold er et ubarmhjertigt spil, og det blev meget godt eksemplificeret, da Torinos Emiliano Moretti sikrede de tre point med en scoring i fjerde minuts overtid.

Simon Makienok var endnu engang helt ude af Palermo-truppen, da holdkammeraterne hentede et flot point på udebane mod Sampdoria. De to hold scorede et mål i hver sin halvleg, og derfor blev slutresultatet 1-1.

Kampen mellem ligaens to bundhold Parma og Cesena endte med en 2-1-sejr til sidstnævnte. Det betyder, at Parma indtager bundproppen med bare ni point for 20 kampe. Cesena slog med sejren et hul ned til Parma på tre point, men de har fortsat syv point op til den rigtige side af nedrykningstregen.

Der er lagt op til en uhyre spændende kamp, når Fiorentina søndag aften tager imod Roma i en kamp, hvor sidstnævnte er tvunget til at vinde, hvis de skal gøre sig nogle forhåbninger om at hænge på Juventus i toppen af Serie A.