Chelseas 26-årige forsvarsspiller, Marcos Alonso, var egentlig i startopstillingen til braget mod Manchester United. Sygdom tvang ham dog til at melde fra i sidste øjeblik, og nu afslører spanieren, at på trods af at han var til stede på stadion, så han ikke størstedelen af kampen.

Egentlig havde Marcos Alonso mærket til sygdommen i dagene op til den store kamp på Old Trafford, men under opvarmningen måtte han indse, at den var helt gal, fortæller han til London Evening Standard.

»Jeg kastede op aftenen før, og jeg havde det ikke særlig godt. Jeg prøvede at varme op dagen efter, men jeg var ved at besvime på banen,« fortæller Marcos Alonso, der ikke ville sætte sine holdkammerater eller træneren i en presset situation.

»Jeg ville ikke bede om en udskiftning efter fem minutter, så jeg trak mig (fra kampen, red.). Jeg så første halvleg fra bænken, men jeg måtte gå ned til vores coach, så jeg kunne komme til at ligge ned. Jeg faldt i søvn, fordi jeg havde det så dårligt,« siger spanieren, der dermed gik glip af anden halvleg.

Ved pausen stod det 1-0 til Manchester United efter et mål af Marcus Rashford, der sendte bolden i nettet allerede efter syv minutter.

Ogdet kan godt være, at Marcos Alonso i sidste ende var glad for, at han ikke så kampen færdig.

I anden halvleg scorede Ander Herrera til 2-0 for hjemmeholdet. En stilling, der holdt helt til slutfløjt.

Efter kampen tog Marcos Alonso fri et par dage, hvor han efter eget udsagn ikke fik meget at spise.

Han var dog tilbage for Chelsea, da holdet vandt 4-2 over Tottenham i FA Cup-semifinalen, og forsvareren fortæller, at han havde det helt fint under den kamp, ligesom han lover, at han er klar til tirsdagens kamp modSouthampton i Premier League.