Chelsea er klar til Liga Cup-finalen den 1. marts. En 1-0-sejr over Liverpool efter 120 hektiske var nok til at sikre Jose Mourinhos mænd billetten til Wembley - det første opgør på Anfield endte 1-1.

Bortset fra spandevis af mål bød kampen på alt, hvad man kan ønske sig af en engelsk cup-kamp. Masser af intensitet, et hav af hidsige dueller samt gnistrende temperamenter.

Dramatikken blev allerede skudt i gang i det femte minut, hvor Chelseas brasiliansk-spanske angriber Diego Costa - øjensynligt bevidst - landede med knopperne på Emre Cans ankel. Et klart rødt kort, hvis dommer Michael Oliver havde set foreseelsen.

Til gengæld blev Costa kort efter snydt for et straffespark, da Martin Skrtel klodset nedlagde ham i feltet. Igen ingen reaktion fra dommer Oliver.

Trods flere oplagte chancer til begge hold forblev første halvleg målløs.

Chelsea intensiverede presset i de efterfølgende 45 minutter, og kun imponerende målmandsspil af Simon Mignolet i målet forhindrede scoringer og fremtvang dermed forlænget spilletid.

Liverpool-spillernes temperamenter nåede i øvrigt for alvor kogepunktet, da Diego Costa gentog svinestregen fra første halvleg - denne gang var det Skrtel, det gik ud over. Og nok en gang slap Costa ustraffet fra det.

Fem minutter inde i den forlængede spilletid steg Chelseas serbiske forsvarsklods Branislav Ivanovic til vejrs, stødte kampens eneste scoring i nettet og sikrede hjemmeholdet sejren - som måske kan vise sig dyrtkøbt, da både Filipe Luis og Cesc Fabregas undervejs måtte udgå med skader

I finalen møder Chelsea vinderen af det samlede opgør mellem Tottenham og Sheffield United. Eriksen og co. fører 1-0 inden onsdagens returopgør i Sheffield.