Under fejringen af dette mål blev Manchester Citys spillere ramt af mønter fra Chelsea-tilhængere. Chelsea endte med at vinde kampen 5-1.
Under fejringen af dette mål blev Manchester Citys spillere ramt af mønter fra Chelsea-tilhængere. Chelsea endte med at vinde kampen 5-1. Foto: GERRY PENNY

Manchester City-spillere var mål for kasteskyts, da holdet scorede hos Chelsea på Stamford Bridge.

London: Chelsea er klar til at udstikke karantæner til de tilskuere, som måtte blive fundet skyldige i møntkast mod Manchester City-spillerne under søndagens pokalkamp.

Video Article type "" is not supported.

Hjemmeholdet vandt let med 5-1, men da Manchester City udlignede til 1-1, kastede tilskuere på den nedre del af Matthew Harding-tribunen ting efter udeholdets spillere.

Tv-optagelser viser, at kampens dommer, Andre Marriner, samlede tre genstande op fra græsset, hvoraf den ene så ud til at være en mønt.

En Chelsea-talsmand fordømte allerede i pausen gerningen og sagde, at de skyldige vil blive idømt karantæne.

- Vi fordømmer en sådan idiotisk og farlig opførsel, og hvis vi kan identificere dem, bandlyser vi dem fra Stamford Bridge. Det er en kriminel handling, siger talsmanden.

Chelseas midlertidige manager, Guus Hiddink, er enig i, at der skal sanktioner til.

- Der blev smidt mønter efter Manchester Citys spillere, da de fejrede scoringen. Det tager vi kraftigt afstand fra, siger Hiddink.

/ritzau/AFP

 

SMS

Hitter på Facebook