KØB PLUS!

Chelsea: Mesterskabet er tabt

Chelsea-manageren tror ikke på, at holdet kan hente Manchester United og vinde det engelske mesterskab.

Chelsea får i dag besøg af London-rivalerne Arsenal i Premier League, men kampen kommer for Chelseas vedkommende ikke til at handle om at holde sig inde i mesterskabskampen, fordi mesterskabet er væk, ifølge manager Rafael Benitez.

- I forhold til ligaen tror jeg ikke, vi kan gøre det. Men Liga Cuppen, FA Cuppen og Europa League er muligt. Jeg skal bare få noget selvtillid ind i holdet, så kan alt lykkes, siger Rafael Benitez til BBC Sport.

- Hvis man har troen, så er det hele nemmere, siger manageren.

Senest smed Chelsea en 2-0-føring hjemme mod Southampton, så kampen mod Arsenal ser på papiret svær ud. Men ifølge Benitez er det en fordel, at holdet skal møde en svær modstander.

- Det er vigtigt, fordi når du har spillet uafgjort på hjemmebane, så har du brug for en stor udfordring i næste kamp. At spille mod Arsenal er en god ting, de er en rival, og vi vil forsøge at bruge det til noget positivt, siger Rafael Benitez.

Chelsea er 13 point efter Manchester United og otte foran Arsenal, der dog har spillet en kamp færre. Holdet fra Stamford Bridge har vundet ni, spillet tre uafgjort og tabt fire i Rafael Benitez' tid som manager i klubben.

Tipsbladet.dk

Læs også: